28 Eylül 2011 Çarşamba

x terra 305

Minelab X Terra 305 Define Dedektörü

Minelab Xterra 305 dedektör defineciliğe ilk başlayanlar ve amatör kullanıcılar için tavsiye edilen bir modeldir. Amatör kullanıcılar için tavsiye edilmesine karşın içerisinde bulunan özellikleri profesyonel dedektörlere çok yakındır. Kullanıcıya çok büyük kolaylıklar sağlayan özellikleri mevcuttur. Ergonomik yapısı ile kullanıcıyı arazide yormaz.

Minelab Xterra 305 modeli otomatik toprak ayarı özelliği ile kullacının dedektörünü açıp hemen arama yapmasını sağlar. Topraktaki bütün değişiklikleri otomatik olarak algılar ve sürekli yeniler. Defineciyi sürekli toprak ayarı sorunundan kurtarır. Minelab Xterra 305 modelinin ayrımlı ve ayrımsız 3 arama programı mevcuttur.

Minelab Xterra 305 digital lcd ekrana sahiptir. 3 farklı ses tonu ile metal ayrım imkanı sunar. Altın, gümüş, bakır, bronz, demir olarak metal ayrımı yapmanızı sağlar. Ayrıca istenilen metalleri algılama, istenmeyen metalleri red etme imkanı sağlar. Amatör olmasına karşın bu özellik diğer marka dedektörlerde bulunmamaktadır. Minelab Xterra 305 modelinde arazideki parazitleri yok eden NOISE CANCEL mevcuttur. Bu ayar sayesinde kullanıcı derinlik kaybına ugramadan rahat bir şekilde arama yapabilir.

Minelab Xterra 305 standart arama bobini ile 7.5 kHz ile arama yapar. 18.75 kHz arama bobinide opsiyonel olarak kullanılabilir. Minelab Xterra 305 4 X 1.5 Volt AA pil ile çalışmaktadır; isteğe bağlı olarak şarjlı pil ilede kullanılabilir

Minelab Xterra 305 Türkçe kullanma klavuzu, Türkçe Cd, Garanti belgesi ve faturası ile alıcıya teslim edilir.


TEKNİK ÖZELLİKLERİ
Çalışma Frekansı
1 (Standart 7.5kHz)
Hedef Tanımlama
Dijital numerik ekran&tone
Ayırma düzenleri
1 + Tüm Metaller (Madeni Para & Tüm Metaller)
Pakete Dahil Ürünler
9" 7.5 KHZ bobin
Kulaklık
Türkçe ve İngilizce Kullanım Kılavuzu
Taşıma Çantası
Ekran Işığı
Yok
PinPoint(Nokta Hedef Tespit)
Var
Kullanıcı Modları
All Metal
Ayrımlı Mod (2 mod)
Ayırma Ölçeği (Segmentler)
12
Toprak Ayarı
Otomatik ve Manuel

Ton Tespiti Ton Adedi
Seçilebilir:1,2,3,4 veya multi tone
Batarya
Alkalin(4x1.5v AA)

Görsel Ekran
LCD


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder