29 Eylül 2011 Perşembe

çeşitli hazine çubukları



not:Arkadaşlar görüldüğü gibi bu çubukların yapımında size lazım olacak olan en basit malzeme elektrikçiden alacağınız en kalın bakır bir tel bunu resimdeki gibi kıvırın resimdeki gibi elle tutun tutarken gevşek olmasını sağlayın rahat bir şekilde dönsün ,göğüs hizasına yakın gelecek şekilde sabit tumaya çalışın sonrada bildiğiniz boşlukların üzerinde denemeler yapın boşluklarda çarpı yapar kendinizi bunda profesyönelleştirmeye çalışın bıkmadan denmeye devam edin kolay gelsin....

Radyestezi kelimesi, İngilizler de dowsing kelimesi kullanırlar.
Radyestezi Medyumu ve Kullanılan Aletler
Radyestezi medyumu ve hedef arasında, radyestezik tepkiler göstermek şartıyla bir gösterge vazifesi gören radyestezik aletler oldukça çok çeşitlidir. Bunları başlıca iki ana sınıfa ayırabiliriz:
1- Radyestezi Çubukları (çatal ağaç,LL çubuklar.)
2- Sarkaçlar (pandül, pandule, pendelum)
Radyestezi çubukları içerisinde en klasik olanı, çatallı fındık dalından yapılanıdır. Fındık ağacı, majik özelliklere sahip olduğuna inanılan ve tılsımlar, nazarlıklar yapmada kullanıldığı için tercih edilmiş olabilirler. Fakat günümüzde balinanın ağzındaki süzgeç çubuklarından, plastik, tel daha ziyade bakır ve metal olan çubuklar radyestezi çubuğu olarak kullanılmaktadır. Çatallı çubuk yerine, köşeli metal çubuklar ya da düz esnek bir çubuk, hatta bunların en hassas özelliğine sahip bulunan köşeli metal çubuklar da kullanılabilir. Çatallı çubuklar, bunları tutma şekilleri de çok çeşitlidir. Genellikle yapılan uygulamalarda ise, avuçlar yukarı bakacak yönde, çatallı dalın ya da çubuğun her iki kanadı dış tarafa doğru açılarak çok sıkmadan tutulur. Çubuğu yere doğru paralel ve ucu ileriye doğru bakar bir biçimde tutabileceğimiz gibi, ucunu yukarı tarafa yönelterek de tutabiliriz. Mühim olan, çubuğun ucunun yukarı tarafa kalkarak veya aşağı tarafa eğilerek aranan hedefe yönelik bir tepki göstermesidir. Radyestezistler, bu tepkiyi elde etmek açısından hareket halinde olurlar. Ya yürüme şeklini seçerler, ya dönerler veya ritmik beden hareketi yaparlar. Çatallı çubuğu diğer aletlerden ayıran bir özelliği de nötr durumuna kendiliğinden dönmeme özelliğidir. Her radyestezik tepki ertesinde tekrar ayarlanması gerekir.

ÇUBUKLAR HAKKINDA TECRÜBELER-
LL ŞEKLİNDE uzun kenarı 40 cm kısa kenarı 13 cm olmalı
-
boşluklarda harika diye bililinir benim çok kullandıgım çubuktur
boşlukta çarpı yapar ama hiçbir zaman çubuklara bişey temas ettirmediginiz zaman çubuk boşluk bulur,
buradaki ince çizgiyi atlamayınız bakınız burada çubuklarının tutma yerine kesinlikle birşey koymayınız
diyelimki bir boşluk buldunuz boşlugun enini boyunu çıkarmayı çok iyi çıkarırsanız bundan sonra
bu boşlugun içerisinde bizim aradıgımız metallerden varmı diye bakacaksanız bakınız burada çok önemli bir tecrübe verecem hangi metalden arıyorsanız

İNSANIN SOL ELİ NEGATİF SAG ELİ POZİTİFTİR İYİ BİR ÇUBUKÇU BUNU İYİ BİLİR

aramak istediginiz metalden küçük bir parçayı sağ elinize alınız o zaman bu boşlugun üzerinde gezmeye başlayınız bu elinizdeki metalden varsa çubuklar tam bu noktada çarpı yapar ama iş bunlada bitmez  şunu açıkça ifade edeyimki bu piyasada satılan cihazların yüzde seksenini bu çubuk sollar tabiki çubuklar herkeste çalışmaz tecrübe lazım

BAKIR ÇUBUKLARIN AVANTAJLARI KADAR DEZ AVANTAJLARIDA VAR
minarelden etkilenir
bazen metal ayırmada yanılmaları vardır
öyle çok uzaktan metal çekimi alamazsınız
bugünlük bu kadar


degrli arkadaşlar size bir soru
neden arazide altın metalin herkes çekimini alamaz
bu metalin size bazı özelliklerini sıralamak istiyorum
-bu metalin mıklatıslanma özelligi yoktur
-bu metalin oksiti yoktur
-toprak üzerine digermetaller gibi bakır bronz gümüş gibi oksitten oluşan gaz salınımı yapmaz
-bu metal toprakta uyur
-hiçbir alantarama çubukları bunu toprakta çekim yaparak bulamaz
-öyle işte 3 metrede 4 metrede benim cihazım çeker diyenlere benim naçizane fikrim inanmayınız
-ister vlf ister pi sistem ister gpr ler vs. hiçbiri bu metali metrelerce derinliklerde bulamaz  önemli bir bronzu bir bakırı bir gümüşü bulur ama toprakta yatan bu metali bulamaz bu yazdıklarımı tecrübe etmek isteyen araziye gömsün 3 adet bilezigi bir denesin yeryüzünde metallere çarpan frekansları yutan tek metal altındır ancak yüzeye yakın olan metalleri yakalayabilirsiniz

bakınız bu yazdıklarımı kendi cihazlarınızla deneyiniz topraga gömüp deneyiniz vede bu cihazların ne aramak için yapıldıklarını anlayınız araziye gömmeden anlayamazsınız yalnız altının saflıgı azaldıkça derinligi artar..

Bizde ise çatal çubukla su bulma olarak biliniyor.
Dünyada birçok ülkede yüzyıllardan beri kullanılan bir yöntem. Yine bir çok ülkede dernekleri ve federasyonları mevcut. Bizde maalesef yok. Bizde bu işe inanan da maalesef pek yok. Avrupalı bilim olarak kabul etmiş, üniversitelerde kürsüleri açılmış. Rusya'da bu yöntemle altın arama yöntemleri üniversiteler tarafından geliştirilmiş. Bizde ise bilim adamları bunu su büyücülüğü olarak kabul ediyor.
Büyücülüğe inanan bilim adamı olur mu? Ama burası Türkiye. Burada oluyor. Bilim büyücülüğü kabul ediyor fakat yöntemi bir türlü bilimsel görmüyor. ben bunu bilim adamlarının önyargılı oluşlarına bağlıyorum. Yoksa bilim önyargılı olamaz.
Bana göre Radyestezi ışınım duyarlılık ya da radyasyon duyarlılık falan değildir. bana göre radyestezi, gönülden çıkıp, doğanın, bütünün bilgisine ulaşmaktır. Radyastezi bir trans halidir, bir sezgidir. Radyastezi, bir insanın kendi manyetizmasını diğer manyetik alanlarla etkileştirmesi sanatıdır. Çubuk sadece göstergedir. Maharet insanda ve insanın özündedir. Yeter ki biz özümüzdeki bu yeteneklerimizi ortaya çıkarmasını bilelim. yani kendimizi bilelim.

Sarkaç ve çatal çubuk kullanırken deneyci, kendi kendine telkin yapmamalıdır,
Kolda ; saat, bilezik parmakta yüzük gibi takılar tanık vazifesini göreceğinden yanlışlığa neden olur,
Fırtına, yağmur LL çubuğun elektriğini havaya boşaltacağından, bu hava şartlarında çalışılmamalıdır. Hava elektrik ve iyon yüklü olacaktır. Bu nedenle deneyci sakin ve güneşli günleri seçmelidir. Sonuçtan emin olmak için, bu işlemleri birkaç gün ve günün çeşitli saatlerinde tekrarlanmalıdır.
Sinirlilik, kızgınlık, vücut ve zihin yorgunluğu, vaktin kısalığı gerçek anlamda hatalara sebebiyet verir.
Vaktinde ve yeterince yemek yemeli, kahvaltı yapmak v.b. hususlara dikkat etmek gerekir.
Deney sırasında, zihnin bir şeyle uğraşır olması, tertip seri sayısının yanlış hesap edilmesi gibi hatalara neden olur.
Deneycinin yanında , aşırı hareket, yüksek ses, rahatsız eden kokular da ölçme esnasında dikkatini dağıtır ve yanlış ölçüm yapar,



USTA BİR RADYESTEZİST OLABİLMEK İÇİN; KENDİ VÜCUT VE ZİHİN SAĞLIĞINDAN, GİYİM SAĞLIĞINA, SAĞLIKLI SAKİN GÜN SEÇİMİNDEN, SAĞLIKLI BESLENME VE DÜZENLİ UYKUYA V.B. KURALLARA ÖZEN GÖSTERMEK GEREKİR.
BİLGİSEL DOWSİNG ve GENELDE DOWSİNG ÜZERİNE 15 ÖĞÜT

1.Neyi araştırıyorsanız beyninizde; kuvvetlice, üzerinde yoğunlaşarak, konsantre olarak düşünün.
2.Soracağınız soruyu uygun sözcükle,EVET / HAYIR / OLABİLİR cevabı alacak şekilde ifade ediniz. Gerek duyarsanız sorunuzu kısımlara ayırıp, ayrı ayrı sorun. Hem soruları, hem de alınan cevapları yazmak yararlı olur.
3.Üslubunuzdan, yazış tarzınızdan emin olunuz. Ne için, ne amaçla soruyorsun? Bu soruya ne cevap alıyorsun? Tek bir sözcük anlamı değiştirebilir. Sorular harfi harfine alınır. ( Tek soru sor,, cevabını al, emin ol. Bir soruyu sorar4ken kafandan aynı anda başka soru geçirme.)
4.Orijinal cevabı kabul et. ( İlk aldığın cevap ) Soruyu tekrarlamanın etkisiyle, istemediğin cevap yerine başka cevap alırsın.
5.Eğer cevap alırken, işin içine şüphe karıştırdığınızı düşünüyorsanız,sizin yerinize başkası yapsın.
6.Bir diğer soruya geçmeden önce, birinci sorunuza net cevabı alınız. Böylece bir sorunun cevabının, diğer sorunun cevabının üstüne gelmesine ( yani bir soruya cevap alacağın yerine, ikinci sorunun cevabını alma durumunu önlersin.) engel olursunuz.Yani bir soruyu sor, cevabını al. Aletini dinlendir. Sonra yeniden başla.
7.Diğer bir kaynaktan edinebileceğin bilgilere ilişkin sorular sorma. Bunlar öğrenme amacına hizmet için iyi bir araçtır, ancak..
8.Bir soruyu ifade etmek için yeterince bilgin olmadığı zaman, kişinin beyninin çubuğuna sormasıyla sağlanan bilgi, en iyi kabul edilebilir bilgidir.
9.‘’Kişisel dokunulmazlığın, gizliliğin saldırısı, akını’’ olarak adlandırdığımız bazı durumlar vardır. Bazı hallerde ilk sorunuz, istediğiniz bilgiyi elde etmek için sormak durumunda olduğunuz soru olmalıdır. Farkında olmadığınız çok iyi bir sebep olabilir. Bu durum, özellikle, siz topluluk içinde çalışıyorken doğrudur.
10.Yorulmaya başladığınız zamanı bilmelisiniz. Saçma cevaplar almaya başlarsanız, uzunca bir ara vererek dinlendikten sonra devam ediniz.
11.Herhangi birisi sizi sıkıyorsa, oradan ayrılmasını istemek konusunda tereddüt etme. Eğer cevaplama konusunda kendinizi kişisel olarak kötü hissediyorsanız hayır deymelisiniz.
12.Geleceğin dowsing’i muhtemelen bugünün elverişli olan bilgisine dayandırılacaktır. Topluluklar ve olaylar değişir, bu nedenle bazı şeyleri aklında tut.
13.Hırs ve aç gözlülük için olmayan, ihtiyaç olan şeyler için dowse yap, çok başarılı olacaksın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder